За мен

Името ми е Елена Шемтова, Zелена или както приятелите ме наричат Ленчето. Откакто се помня рисувам и се занимавам с изкуство в различни направления и форми. Завърших текстил първо в Гимназията за приложни изкуства, а след това в Художествената академия. Участвала съм в различни изложби като ученичка и студентка, а сега във фестивали, изложения и панаири.

Винаги съм си представяла, че след като завърша, ще направя собствено арт-дюкянче. Така и стана. През 2012 създадох галерия в центъра на София. Казва се Zелена заради моите лични екологични разбирания. В галерията отдавам значение и важност на това да събирам млади, талантливи хора , които се занимават с различен вид дейност от художествен характер. Искам да предложа на хората едно уютно място в сърцето на града, където да се чувстват добре, място, което лъха на свежи идеи и предлага артистична атмосфера на гостите си.

Всяка седмица организирам творчески работилници за малки и големи в Zелена. За мен е истинска радост и удоволствие да се срещам с различни хора. Да им помагам да създадат нещо красиво, да изживеят приятни емоции, да научат нещо полезно и ново и да се забавляват. Самата аз правя живопис, рисувано стъкло, рисунки, бижута и пр. Експериментирам. Обичам да пътешествам и да срещам нови хора. Стремя се да излизам извън зоната на комфорт и да се впускам в приключения. Обожавам спорта и киното, а най-силно у хората ценя чувството за хумор.
IMG_3957

3 Responses to За мен

  1. put a smile on your Face, cause It makes you gorgeous :*

  2. militero says:

    Коментар, проба, 123

Споделете Вашето мнение

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s